Nyhet! Nu har vi uppdaterat Attends Soft!

Nyhet! Nu har vi uppdaterat Attends Soft!

Nu har vi uppdaterat Attends Soft, vår serie med populära och diskreta skydd för lätt till tung urininkontinens. Uppdateringarna omfattar både produktens ytskick och dess förpackning.

Image of Attends Soft pads that comes without flower printed top sheetImage of Attends Soft pads that comes without flower printed top sheetImage of Attends Soft pads that comes without flower printed top sheet

För dig med känslig hud

Attends Soft består av en serie diskreta skydd för lätt till tung urininkontinens. Produkterna hjälper till att bevara hudens naturliga pH-värde och är därmed mycket lämpliga för dig som har känslig hud. Skyddens ytskikt är extra mjukt och känns som bomull mot huden, det är nu även helt fritt från tryck (ink-free). Soft är dessutom precis som tidigare, helt fria från lotion och parfym.

 

Attends Soft är dermatologiskt testad och godkänd av proderm – institutet för dermatologisk forskning. Läs mer om proderm här.

Nytt utseende på förpackningen!

Även förpackningen har genomgått en uppdatering och består nu av minst 30% återvunnen plast. Den har också fått ett mer modernt och fräschare utseende, där du nu enkelt hittar all viktig information på framsidan av påsen.

Attends Soft pack shots front and backAttends Soft pack shots front and backAttends Soft pack shots front and back


Older couple running outside in training gearOlder couple running outside in training gearOlder couple running outside in training gear

Vem kan använda Attends Soft?

Det enkla svaret på den frågan är: alla!

 

Attends Soft är speciellt utvecklad för personer som besväras av lätt till tung urininkontinens och som lever ett aktivt liv. I serien finns ett flertal absorptionsnivåer från 0 till 7, där 0 står för den lägsta absorptionsnivån och 7 den högsta. Produkterna kan användas tillsammans med vanliga, tätt åtsittande underkläder*. Det 100% andningsbara materialet erbjuder ökad komfort och ger en känsla av trygghet, såväl dag som natt.

*För bästa funktion rekommenderar vi att du använder en fixeringsbyxa från och med absorptionsnivå 4.

 

TIPS! Om du känner att du behöver extra skydd på natten så rekommenderar vi Attends Lady Night pad. Det är ett nytt skydd som är något bredare baktill, vilket ger extra säkerhet och komfort när du vilar. Läs mer här.

 

Certifieringar att vara stolta över! 

Vi är stolta över att nu ha certifierat Attends Soft 1-7 för både Nordic Swan och Oeko-Tex Standard 100. Svanenmärkningen innebär att dessa skydd har bland den lägsta miljöpåverkan inom den aktuella produktgruppen. Produkterna har även den strängaste Oeko-Tex certifieringen som finns (Standard 100) vilket innebär att du kan vara säker på att alla ingående komponenter i dessa produkter uppfyller strikta krav och är ofarliga för människors hälsa. Läs mer om certifieringarna här.

 

Vi hoppas du kommer att uppskatta nya Attends Soft! Vill du få mer information om Soft eller någon av våra andra produkter, tveka inte att höra av dig! Kontakta oss här.

Recent Articles