Attendsbloggen

I Attendsbloggen samlar vi artiklar och information om inkontinens, vad det innebär att ha ett urin- och/eller avföringsläckage, vad för hjälpmedel och inkontinensprodukter det finns för att underlätta i vardagen och hur Attends kan hjälpa dig att hitta produkter som passar just dig. Du kommer också kunna läsa om hur du kan träna upp dina bäckenbottenmuskler samt tips och råd om hur du tar kontakt med vården.

Inkontinens i Coronatider

I den rådande Corona-situationen är det mycket som inte är sig likt i världen. Du kanske undrar hur det är med inkontinensprodukter? Påverkar pandemin tillgången till dessa och är det något speciellt jag behöver tänka på?

Närproducerad trygghet

Attends har alltid kvalitet, hälsa och säkerhet som högsta prioritet. På grund av Corona-situationen har vi vidtagit åtgärder både för att säkra tillgången på produkter och anpassat vårt arbete för att vara fortsatt tillgängliga för våra kunder. Givetvis följer vi utvecklingen av situationen noga och anpassar vårt arbete efter denna, både för att du som användare ska kunna få de produkter du behöver och att vi alltid finns tillgängliga när vi behövs.

Vi känner ett stort ansvar för att stötta sjukvården i denna pressade situation och lägger all vår kraft på att fortsätta att leverera, såväl till sjukvården, äldreboenden och övriga kunder. Vi kommer att fortsätta på detta sätt och du som användare behöver inte vidta några extra åtgärder, tex köpa mer produkter än vanligt för att säkerställa tillgången. Vi har en grundtrygghet i vår närproducerade tillverkning i Sverige, något som vi både ser är värdefullt i situationer som denna och något vi är stolta över.
 Attends Aneby, Småland   

Vi finns alltid för råd & vägledning

Du kan alltid kontakta oss med dina frågor eller funderingar så hjälper vi dig för att se vad just du har för behov. Kontaka kundsupport i Aneby via telefon 020 - 77 80 00 eller besök www.attends.se. Där igenom kan du också få möjlighet att prata med en av Attends produktspecialister i just din region. Ingen fråga är för stor eller för liten!

Kostnadsfria prover direkt hem

På hemsidan kan du beställa kostnadsfria prover direkt hem till dig. Klicka på knappen "Gratis varuprov" på respektive produktsida. Här kan du se alla produkterna. Kontakta sedan vården för vidare utredning och utprovning. På så vis behöver du inte besöka din vårdcentral i ett första skede nu i dessa Corona-tider då vi vet att det finns många som gärna undviker detta.

Du har också möjlighet att beställa produkterna via våra återförsäljare. Dina alternativ av köpställen hittar du också på respektive produktsida med valet "Köp här". 
 
Vi önskar alla en god hälsa tiden framöver - Ta hand om dig!  

Inlägget har inga kommentarer.
Skriv en kommentar

Captcha Image

d