Attendsbloggen

I Attendsbloggen samlar vi artiklar och information om inkontinens, vad det innebär att ha ett urin- och/eller avföringsläckage, vad för hjälpmedel och inkontinensprodukter det finns för att underlätta i vardagen och hur Attends kan hjälpa dig att hitta produkter som passar just dig. Du kommer också kunna läsa om hur du kan träna upp dina bäckenbottenmuskler samt tips och råd om hur du tar kontakt med vården.

Utveckling av Attends Flex bältesskydd

Attends Flex, allt-i-ett skyddet med bälte för tung inkontinens, har nu fått nytt bälte och fixeringssystem för en förbättrad komfort och passform.    

Hur märker du förändringen?

Attends strävar efter att hela tiden utveckla produkternas egenskaper för att förbättra användarupplevelsen. Kardborrefästet, som fixeras mot bältet, bidrar till en säkrare passform och möjliggör för en enklare användning av att öppna och återförsluta produkten. Det nya bältesmaterialet känns mjukt och skonsamt mot huden. 

Samma prestanda och kapacitet som alltid!

Attends Flex erbjuder samma höga absorptionskapacitet, läckagesäkerhet och hudtorrhet som tidigare. Skyddets mjuka insida, dess ytskikt, bidrar till optimal komfort för användaren.

Tillgänglig i samma storlekar och absorptionsnivåer 

Höftmåtten är fortfarande desamma och för nya användare är det som alltid viktigt att säkerställa rätt storlek. Mät både höft -och midjemått, utgå ifrån det största måttet vid val av storlek för att sedan välja absorptionsnivå (8,9 eller 10) som bäst möter användarens behov.  


När kommer den nya och förbättrade Attends Flex finnas tillgänglig?

Förändringen för Attends Flex 8, 9 och 10 i storlekarna Medium, Large och X-Large sker mellan
december 2019 och januari 2020. Storleken Small i alla absorptionsnivåer förändras under våren 2020. Inga förändringar i artikelnummer eller förpackningsantal.

Varuprover

Önskar du testa det nya bältet för Attends Flex? Välj önskad storlek och absorptionsnivå av Attends Flex kategorin här. Klicka på knappen Gratis varuprov.
Inlägget har inga kommentarer.
Skriv en kommentar

Captcha Image

d