Attends och god hudhälsa

Attends produkter är testade och godkända för god hudvänlighet av proderm, institutet för dermatologisk forskning i Hamburg, Tyskland.

Människor som är i behov av ett inkontinensskydd använder oftast produkten 24 timmar per dygn. Detta betyder att huden är i ständig kontakt med produkten och det är därför viktigt att använda sig av hudvänliga material. Men ändå viktigare är, att om produkten låter huden förbli fuktig, kan detta leda till irritation eller till och med skador på huden vilket skapar stora problem för användaren, och eventuellt en högre vårdkostnad för vårdgivaren.

Kärnteknologin i Attends produkter ger ett utmärkt läckageskydd och hudtorrhet för användaren. Resultaten från proderms tester (tester med torrt och fuktigt material samt användarutvärderingen) visar att Attends produkter presterar mycket bra i förhållande till hudhälsa och bidrar till en god hudomsorg.

Det är därför proderm tillåter Attends att använda kvalitetsstämpeln som ett godkännande på sina produkter.

Glad kvinna som lyssnar på musik vid havet och sträcker ut sina armar.Glad kvinna som lyssnar på musik vid havet och sträcker ut sina armar.Glad kvinna som lyssnar på musik vid havet och sträcker ut sina armar.

Vi måste förtjäna stämpeln varje dag... 

Varje dag lämnar 25 fulla lastbilar Attends fabrik i Aneby, Sverige för leverans till kunder över hela Europa. För att bibehålla vår höga kvalitet följer vi upp varje klagomål angående våra produkter. Alla klagomål relaterade till användares hudproblem är vi enligt kontrakt skyldiga att informera proderm om, detta skapar full transparens mellan Attends och proderm. 

Om antalet klagomål gällande hudproblem skulle öka för en specifik produktkategori genomför proderms experter en grundläggande uppföljning och korrigering av det bakomliggande problemet.

ProDerm logo - dermatologiskt testat och godkänt för god hudhälsaProDerm logo - dermatologiskt testat och godkänt för god hudhälsaProDerm logo - dermatologiskt testat och godkänt för god hudhälsa

Vi är stolta över att det sedan starten på samarbetet mellan Attends och proderm (juni 2010) inte funnits något behov för korrigerande åtgärd.

Klicka på länken nedan för mer information om hur produkterna testas och för att läsa mer om proderm som kvalitetsstämpel.

prodermSupportDocument.pdf