Kroppsformade diskreta skydd

Attends erbjuder ett brett urval av skydd för mindre urinläckage upp till större läckage, kallade Attends Soft. Upplever du urinläckage när du skrattar, hostar, tränar eller i andra situationer när du lever ditt liv? Då är Attends Soft det perfekta valet för dig. Du kan välja olika storlekar och längder samt absorptionsnivåer så du hittar rätt produkt för dig.
Attends Soft är diskreta att bära, vilket gör att de märks mindre, även under åtsittande kläder. Från nivå 4 och uppåt är produkten anpassad både för män och kvinnor. Den högabsorberande kärnan bidrar till att hålla dig torr och säker. För ett aktivt liv med en känsla av trygghet och kontroll.

Grad av inkontinens:

×
Lätt inkontinens är när du upplever droppar eller små skvättar av urin. Medel inkontinens är när du upplever små till lite större skvättar. Tung inkontinens är när du läcker stora mängder urin -och/eller avföring.

Absorptionsnivå:

×
Vårt nummersystem finns i nivåerna 0-10. Ju högre nummer desto mer absorberar produkten.
Kroppsformade diskreta skyddKroppsformade diskreta skydd

Produktsortiment
 1. Lätt Soft 0 Micro
  Kroppsformade diskreta skydd Soft 0 Micro 0
 2. Lätt Soft 0 Ultra Mini
  Kroppsformade diskreta skydd Soft 0 Ultra Mini 0
 3. Lätt Soft 1 Mini
  Kroppsformade diskreta skydd Soft 1 Mini 1
 4. Lätt Soft 1 Mini Long
  Kroppsformade diskreta skydd Soft 1 Mini Long 1
 5. Lätt Soft 2 Normal
  Kroppsformade diskreta skydd Soft 2 Normal 2
 6. Lätt Soft 3 Extra
  Kroppsformade diskreta skydd Soft 3 Extra 3
 7. Lätt Soft 3+ Extra Plus
  Kroppsformade diskreta skydd Soft 3+ Extra Plus 3
 8. Medel Soft 4 Super
  Kroppsformade diskreta skydd Soft 4 Super 4
 9. Medel Soft 5
  Kroppsformade diskreta skydd Soft 5 5
 10. Tung Attends Lady Night Pad 6
  Kroppsformade diskreta skydd Attends Lady Night Pad 6 6
 11. Tung Soft 6
  Kroppsformade diskreta skydd Soft 6 6
 12. Tung Soft 7
  Kroppsformade diskreta skydd Soft 7 7
Fördelar
Quick-Dry
För snabb absorption och torrhet.
Quick-Dry är det spridningsskikt som är placerat direkt under ytskiktet där urinen först når skyddet. Det leder snabbt bort urinen från ytan och ner i skyddets kärna och förhindrar samtidigt återvätning.
Extra mjukt ytskikt
Känns behagligt mot huden. 
Det silkesmjuka ytskiktet har en mjuk och behaglig yta som är snäll mot huden. Ytskiktet har hydrofila egenskaper, som lätt släpper igenom urinen och gör det möjligt för det att snabbt passera in i spridningsskiktet och därefter in i den absorberande kärnan.

 

Active Zone
Där mest absorption behövs.
Active Zone är området centrerat i mittenav skyddet där det erbjuds som högst absorption där det verkligen behövs. Hög absorption ger torrhet och ökad läckagesäkerhet för användaren. Active Zone innehåller en relativt hög procent av råmaterialet Fluff och SAP i jämförelse med skyddets kanter (fram -och baktill) Det är allmänt accepterat att en urintömning oftast sker på en punkt centrerat mitt på skyddet vilket är anledningen till att det krävs en högre absorption och inkapsling av urinen just i detta område.
100% Andningsbar
För ökad komfort.
Det andningsbara materialet gör det möjligt för huden att andas, vilket bidrar till en ökad komfort och god hudhälsa.
Odour Protection
Minskar risken för lukt.
Superabsorbenter är en del av materialet i skyddets kärna som kapslar in urinen och därmed bort från ytan och huden. Ju mer effektivt urinen stängs in i skyddet, desto mindre risk för läckage och att det bildas ammoniak. Ammoniak bildas när urin kommer i kontakt med syre och orsakar en otrevlig lukt. Attends produkter innehåller inga parfymer eller andra tillsatser för att dölja lukt.

 

Styckförpackad
För förbättrad hygien och ökad diskretion.
De produkter som har en styckförpackning i nonwoven skyddar varje produkt från damm och smuts när man öppnat påsen. Dessutom bidrar styckförpacknignen till ytterligare diskretion.
pH Värde
Kärnteknologin Bidrar till att skydda huden för en god hudhälsa.
Kärnteknologin med de spiralformade fibrerna i spridningsskiktet hjälper till att garantera ett lågt pH värde likt hudens naturliga pH. Detta hjälper till att skydda huden och bidra till god hudhälsa. Ett lågt pH värde hjälper till att minska tillväxten av oönskade bakterier som orsakar obehaglig lukt och kan vara skadligt för hudens hälsa.