Kroppsformade diskreta skydd

Attends Soft serien erbjuder ett brett urval skydd för mycket lätt till tung urininkontinens. Produkterna är diskreta, anatomiskt utformade och speciellt framtagna för dig med känslig hud.
Attends Soft passar dig som har en aktiv livsstil och kan användas både dag-och/eller nattetid. Skydden används tillsammans med tätt åtsittande underkläder och är mycket diskreta att bära.

Materialet i Attends Soft låter din hud andas vilket ger dig både komfort och trygghet i din vardag. Produktens extra mjuka ytskikt är nu även helt utan tryck (Ink Free). Attends Soft finns tillgänglig i flera olika storlekar och absorptionsnivåer, vilket gör det enkelt för dig att hitta rätt produkt för ditt behov.

Serien innehåller även Attends Lady Night Pad 6, ett skydd som är något bredare baktill och speciellt utvecklat för kvinnor som behöver extra skydd under natten.
Nedan hittar du alla skydden i Attends Soft serien, kontakta oss gärna om du har frågor eller behöver rådgivning!

Grad av inkontinens :

Absorptionsnivå :

Kroppsformade diskreta skyddKroppsformade diskreta skydd

 1. Lätt
  Attends Soft 0 Micro Attends Soft 0 Micro
  Kroppsformade diskreta skydd
 2. Lätt
  Attends Soft 0 Ultra Mini Attends Soft 0 Ultra Mini
  Kroppsformade diskreta skydd
 3. Lätt
  Attends Soft 1 Mini Attends Soft 1 Mini
  Kroppsformade diskreta skydd
 4. Lätt
  Attends Soft 1 Mini Long Attends Soft 1 Mini Long
  Kroppsformade diskreta skydd
 5. Lätt
  Attends Soft 2 Normal Attends Soft 2 Normal
  Kroppsformade diskreta skydd
 6. Lätt
  Attends Soft 3 Extra Attends Soft 3 Extra
  Kroppsformade diskreta skydd
 7. Lätt
  Attends Soft 3+ Extra Plus Attends Soft 3+ Extra Plus
  Kroppsformade diskreta skydd
 8. Medel
  Attends Soft 4 Super Attends Soft 4 Super
  Kroppsformade diskreta skydd
 9. Medel
  Attends Soft 5 Attends Soft 5
  Kroppsformade diskreta skydd
 10. Tung
  Attends Lady Night Pad 6 Attends Lady Night Pad 6
  Kroppsformade diskreta skydd
 11. Tung
  Attends Soft 6 Attends Soft 6
  Kroppsformade diskreta skydd
 12. Tung
  Attends Soft 7 Attends Soft 7
  Kroppsformade diskreta skydd

Fördelar

Quick-Dry
För snabb absorption och torrhet.
Quick-Dry är det spridningsskikt som är placerat direkt under ytskiktet där urinen först når skyddet. Det leder snabbt bort urinen från ytan och ner i skyddets kärna och förhindrar samtidigt återvätning.
Extra mjukt ytskikt
Känns behagligt mot huden. 
Det silkesmjuka ytskiktet har en mjuk och behaglig yta som är snäll mot huden. Ytskiktet har hydrofila egenskaper, som lätt släpper igenom urinen och gör det möjligt för det att snabbt passera in i spridningsskiktet och därefter in i den absorberande kärnan.

 

Active Zone
Där mest absorption behövs.
Active Zone är området centrerat i mittenav skyddet där det erbjuds som högst absorption där det verkligen behövs. Hög absorption ger torrhet och ökad läckagesäkerhet för användaren. Active Zone innehåller en relativt hög procent av råmaterialet Fluff och SAP i jämförelse med skyddets kanter (fram -och baktill) Det är allmänt accepterat att en urintömning oftast sker på en punkt centrerat mitt på skyddet vilket är anledningen till att det krävs en högre absorption och inkapsling av urinen just i detta område.
100% Andningsbar
För ökad komfort.
Det andningsbara materialet gör det möjligt för huden att andas, vilket bidrar till en ökad komfort och god hudhälsa.
Odour Protection
Minskar risken för lukt.
Superabsorbenter är en del av materialet i skyddets kärna som kapslar in urinen och därmed bort från ytan och huden. Ju mer effektivt urinen stängs in i skyddet, desto mindre risk för läckage och att det bildas ammoniak. Ammoniak bildas när urin kommer i kontakt med syre och orsakar en otrevlig lukt. Attends produkter innehåller inga parfymer eller andra tillsatser för att dölja lukt.

 

Styckförpackad
För förbättrad hygien och ökad diskretion.
De produkter som har en styckförpackning i nonwoven skyddar varje produkt från damm och smuts när man öppnat påsen. Dessutom bidrar styckförpacknignen till ytterligare diskretion.
pH Värde
Kärnteknologin Bidrar till att skydda huden för en god hudhälsa.
Kärnteknologin med de spiralformade fibrerna i spridningsskiktet hjälper till att garantera ett lågt pH värde likt hudens naturliga pH. Detta hjälper till att skydda huden och bidra till god hudhälsa. Ett lågt pH värde hjälper till att minska tillväxten av oönskade bakterier som orsakar obehaglig lukt och kan vara skadligt för hudens hälsa.