Om Attends

Svensk tillverking i småländska Aneby

Attends har över 45 års erfarenhet av att erbjuda inkontinensskydd till kunder och vårdpersonal världen över. Från små droppar av urinläckage till större läckage och avföringsinkontinens – vi har det du behöver. Vi vet hur viktigt det är att känna sig trygg och bekväm varje dag.
 
Vi erbjuder ett brett utbud av produkter för alla grader och typer av inkontinens, så att du enkelt ska kunna hitta den produkt som passar bäst för dig och din livsstil. Förutom mindre, kroppsformade skydd, skydd av byxmodell och allt-i-ett-skydd med tejp- och bältesfixering, erbjuder vi även andra produkter som hygienunderlägg och hudvårdsprodukter särskilt utvecklade för känslig hy.
 
Attends är en ledande tillverkare av absorberande inkontinenshjälpmedel och vi levererar produkter till kunder över hela världen. De flesta av Attends produkter tillverkas i vår avancerade tillverkningsanläggning i världsklass i småländska Aneby. Attends är en del av Attindas Hygiene Partners.
 
Läs gärna mer om vår tillverkning i Sverige och hur långt vi har kommit i vårt arbete för miljö och hållbarhet genom att klicka här.