Kontakta oss!

Om du önskar personlig rådgivning, beställa produktprover eller har frågor om våra produkter så är du varmt välkommen att kontakta oss. I vårt provlager i Aneby finns Liselott som guidar er rätt bland produkterna i ert avtal och skickar ut produktprover. Hos Liselott kan ni även beställa annat material som är bra att ha, t.ex. produktinformation och broschyrer. Ring eller maila oss så hjälper vi er!

Telefon: 020 - 77 80 00
Mail: info@attends.se

Våra öppettider är vardagar kl. 08:00 - 16:00. 

Produktspecialist i erat område: 

Hanna Andersson
Produktspecialist / Distriktssköterska
0703 - 10 43 50
hanna.andersson@attindas.com

 

Det är jag som är er produktspecialist i Region Skåne.
Kontakta mig gärna direkt, eller boka möte på:
www.attends.se/bokamote

Boka möte med din produktspecialist från Attends i Möt oss

Vi vet att er tid är värdefull, därför måste det vara enkelt att mötas! Möt oss är ett unikt koncept där vi erbjuder flera olika sätt att mötas; fysiskt, digitalt, via telefonsamtal eller specialanpassat möte. Låt oss titta närmare på de olika alternativen:

 

Fysiskt möte
I ett fysiskt möte kommer vi och besöker er på plats. Mötets innehåll bestämmer vi tillsammans, sedan tar vi på Attends hand om upplägg och genomförande!

 

Digitalt möte
I ett digitalt möte ses vi på distans vilket innebär att ni kan delta från den plats ni själva önskar. Inför varje möte får ni vår unika mötesbox som har förberetts just för er och det aktuella mötet. På detta sätt skapar vi ett levande möte med hög delaktighet där ni både får se och känna på produkterna i verkligheten, samtidigt som de presenteras! Vi kan nu även erbjuda inspelade, digitala produktioner som skapas unikt utifrån era önskemål och behov utan kostnad. Detta är en mycket praktisk lösning eftersom ni kan ta del av innehållet när det passar er som bäst och dessutom återanvända det gång på gång.

 

Telefonmöte
Ett telefonsamtal är enkelt och effektivt sätt att mötas på. Med hjälp mobiltelefonens kamera kan vi smidigt dela bilder med varandra i samtalet.

 

Specialanpassat möte
Ibland kan det finnas situationer då det finns behov av skräddarsydda möteslösningar, t.ex. om det saknas möteslokaler eller tekniska förutsättningar. I dessa fall hjälper vi er gärna med både förslag på lösningar och ordnar det praktiska för mötet. Hör av er så berättar vi mer!

 

Boka det möte du önskar här: 
www.attends.se/bokamote