Allt-i-ett, kardborre/tejpfixering

Slip Active 9, Large

Artikelnummer:
201398
Attends Slip Active 9 ingår i en serie diskreta allt-i-ett skydd utformade för att hantera tung urin- och/eller avföringsinkontinens.
Grad av inkontinens
Tung
Absorptionsnivå
8
9
10
Storlek
M
L
Package Type Name
Case

Inte vad du letar efter?

Hitta rätt produkt >

Slip Active Se

Kvinna/Man

Storlek Midje-/höftmått
M 75-110 cm
L 100-145 cm
Attends Slip Active är en serie absorberande allt-i-ett skydd med tejp utformade för att hantera tung urin- och/eller avföringsinkontinens. Sidoband i andningsbart textilliknande material ger ett ökat stöd i midjan. Serien har plastad utsida som förhindrar genomvätning samt tvåstegsfixering där man först förfixerar skyddet mot de blå positioneringsytorna i sidorna för att sedan slutfixera med den bredare tejpen. Skydden kan återfixeras genom att man placerar den breda tejpen tillbaka på samma blå landningsyta som när man slutfixerade tejpen. Skydden har en superabsorberande kärna för ökad läckagesäkerhet, torrhet och minskad otrevlig lukt. Det är viktigt att välja rätt absorptionsnivå och storlek. Mät därför höft och midja och åtgå från det större måttet för att välja rätt storlek av skyddet. Därefter väljer man absorptionsnivå. Våtindikatorn visar när skyddet rekommenderas att bytas.
 • Allt-i-ett skydd med tejpfixering utformade för att hantera tung urin-/avföringsinkontinens.
 • Superabsorberande kärna för ökad läckagesäkerhet, torrhet och minskad otrevlig lukt.
 • Återförslutningsbar tvåstegsfixering för enkel montering.
 • CE-märkta, latex -och parfymfria.
Skyddet passar både män och kvinnor med liten till ingen kontroll över blåsa och/eller tarm.
FEATURES
 • Plastat spärrskikt förhindrar genomvätning.
 • Våtindikatorn underlättar god omvårdnad och kan användas som en guide för när skyddet behöver bytas.
 • Andningsbara textillikande sidoband ger en ökad komfort, ökat stöd i midjan samt god hudvård.
 • Återförslutningsbar tvåstegsfixering för enkel montering. Använd den blå positioneringstejpen för att förfixera skyddet och justera om det behövs. Slutfixera sedan med den bredare tejpen.
 • Mjuk elastik för optimal passform och minskad risk för läckage.
 • Benelastik reducerar risken för läckage.
 • Anatomiskt utformad kärna för en smidig och komfortabel passform.
 • Superabsorberande kärna med spridningsskikt för ökad läckagesäkerhet, torrhet och minskad lukt.
 • Information om skyddets storlek och absorptionsnivå finns tryckt på spärrskiktet för enkel hantering av skydden på vårdhem och avdelningar.

Produktpresentation

Produktens teknologier och dess fördelar

Active Zone
Active Zone

Active Zone

Active Zone är området centrerat i mittenav skyddet där det erbjuds som högst absorption där det verkligen behövs. Hög absorption ger torrhet och ökad läckagesäkerhet för användaren. Active Zone innehåller en relativt hög procent av råmaterialet Fluff och SAP i jämförelse med skyddets kanter (fram -och baktill) Det är allmänt accepterat att en urintömning oftast sker på en punkt centrerat mitt på skyddet vilket är anledningen till att det krävs en högre absorption och inkapsling av urinen just i detta område.

Quick-Dry

Quick-Dry

Quick-Dry är det spridningsskikt som är placerat direkt under ytskiktet där urinen först når skyddet. Det leder snabbt bort urinen från ytan och ner i skyddets kärna och förhindrar samtidigt återvätning.

Quick-Dry
Odour Protection
Odour Protection

Odour Protection

Superabsorbenter är en del av materialet i skyddets kärna som kapslar in urinen och därmed bort från ytan och huden. Ju mer effektivt urinen stängs in i skyddet, desto mindre risk för läckage och att det bildas ammoniak. Ammoniak bildas när urin kommer i kontakt med syre och orsakar en otrevlig lukt. Attends produkter innehåller inga parfymer eller andra tillsatser för att dölja lukt.

pH Värde

pH Värde

Kärnteknologin med de spiralformade fibrerna i spridningsskiktet hjälper till att garantera ett lågt pH värde likt hudens naturliga pH. Detta hjälper till att skydda huden och bidra till god hudhälsa. Ett lågt pH värde hjälper till att minska tillväxten av oönskade bakterier som orsakar obehaglig lukt och kan vara skadligt för hudens hälsa.

pH Värde
proderm
proderm

proderm

Hudvänlig produkt Dermatologiskt testad och godkänd av ProDERM - institutet för dermatologisk forskning.

Det här säger våra kunder

Läs synpunkter och tips från användare
av våra produkter i vardagen