Nu lanserar vi Möt oss hur ni vill!

Varje dag är full av möten och vi är alla beroende av dessa möten för att vardagen ska fungera och relationer utvecklas på bästa sätt. Ibland kan det gälla en kort avstämning och nästa gång en omfattande utbildning. Ibland behöver man träffas fysiskt och ibland inte.

Vi vet att er tid är värdefull, därför måste det vara enkelt att mötas!

Nu lanserar vi Möt oss hur ni vill som är namnet på vårt koncept för att skapa enkla möten i vardagen. Genom att erbjuda olika lösningar för att mötas, tillsammans med smidiga, digitala tjänster och ett personligt arbetssätt vill vi underlätta vardagen för er som är verksamma inom vården.

Enkelt att mötas

En förutsättning för att ett möte ska bli av är att det är enkelt att mötas. Varje möte har sitt eget syfte och behov beträffande mötessätt och form. I Möt oss hur ni vill erbjuder vi därför flera olika sätt att mötas, vilket gör att det alltid finns en lösning som passar för det aktuella behovet. På detta sätt vill vi underlätta att möten verkligen blir av och genomförs så effektivt som möjligt.

Delaktighet skapar bra möten

Ett bra möte har ett värdefullt innehåll, är anpassat för det aktuella tillfället och genomförs på ett professionellt sätt. I Möt oss hur ni vill tar vi ett helhetsansvar för mötets genomförande så att ni kan lägga fullt fokus på mötet. Våra mötesformer är enkla, effektiva med ett upplägg som bygger på hög delaktighet och ett personligt framförande. Detta skapar aktiva möten, vare sig de är digitala eller fysiska.

Så fungerar det i praktiken

Möt oss hur ni vill bygger på att kombinera olika lösningar för att mötas med nya tjänster och metodik. Man kan se det som ett smörgåsbord där man kan välja de delar som passar bäst för varje tillfälle och behov. Låt oss titta närmare på några olika sätt att mötas:

Fysiskt möte

I ett fysiskt möte kommer vi och besöker er på ett sedvanligt sätt. Innehållet bestämmer vi tillsammans, sedan tar vi hand om upplägg och genomförande!

Telefonmöte

Ett telefonsamtal är fortfarande ett enkelt och effektivt sätt att mötas på. Med hjälp av dagens mobiltelefoner är det dessutom smidigt att använda kameran för att dela bilder med varandra i samtalet.

Digitalt möte

I ett digitalt möte ses vi på distans vilket innebär att ni kan delta från den plats ni själva önskar. Inför varje möte får ni vår unika mötesbox som har förberetts just för er och det aktuella mötet. På detta sätt skapar vi ett levande möte med hög delaktighet där ni både får se och känna på produkterna i verkligheten, samtidigt som de presenteras! Vi kan nu även erbjuda inspelade, digitala produktioner som skapas unikt utifrån era önskemål och behov utan kostnad. Detta är en mycket praktisk lösning eftersom ni kan ta del av innehållet när det passar er som bäst och dessutom återanvända det gång på gång.

Specialanpassat möte

Ibland kan det finnas situationer då det finns behov av skräddarsydda möteslösningar, tex om det saknas möteslokaler eller tekniska förutsättningar. I dessa fall hjälper vi er gärna med både förslag på lösningar och ordnar det praktiska för mötet. Hör av er så berättar vi mer!

Enkla digitala tjänster och funktioner

Med Möt oss hur ni vill följer också ett flertal, lättanvända, digitala tjänster som har tagits fram för att underlätta vardagen. Dessa tjänster kommer dessutom att bli fler framöver, håll utkik på den här sidan, fler spännande saker kommer att dyka upp!

Attends mötesbox

När ni bokar ett digitalt möte med oss så får ni vår mötesbox som har förberetts unikt för er och det aktuella mötet. Boxen innehåller allt som behövs för mötet, tex pärm, dokumentation och produkter. Detta innebär att ni både kan se och känna på produkterna i verkligheten, samtidigt som de presenteras! Tillsammans med vårt mötesupplägg skapar detta aktiva möten med hög delaktighet.

Produktdemonstrationsfilmer

På vår Youtube-kanal @attendshalsaochomsorg hittar ni filmer som demonstrerar våra produkter. Missa inte vår senaste film om bältesskyddet Attends Flex. Den är först ut i vår nya filmserie och kommer inom kort att följas av fler.

Digital mötesbokning

Boka själv enkelt ett fysiskt eller digitalt möte med oss via vår digitala bokningstjänst. www.attends.se/bokamote

Digital produktkatalog

2021 får ni som är distributörer eller återförsäljare av Attends produkter tillgång till vår nya digitala produktkatalog. Här hittar ni all information om våra produkter inklusive bilder.

Vi finns online precis som vanligt...

Ni kan precis som vanligt också möta oss 24 timmar om dygnet här på vår webbplats och på Facebook. Här kan ni beställa varuprover, få de senaste nyheterna, ta del av intressanta artiklar och mycket mer. Här finns även kontaktuppgifter till oss.