Cover-Dri för smidiga och hygieniska blöjbyten

Cover-Dri, underlägg för smidiga och hygieniska blöjbyten på spädbarn

Anna, 35 år

Cover-Dri är en populär produkt som används som ytskydd. Den har många olika användningsområden, och en av dem är att göra det lättare att ta hand om spädbarnen. Speciellt om du har mer än ett samtidigt!

Anna har haft turen att ha tvillingar, och att få två barn samtidigt kan vara hektiskt för att uttrycka sig milt! Tvillingarna är friska och aktiva, och gör som barn gör bäst - äta, sova, rapa, kissa och bajsa. För att hålla ordning och rent i huset upptäckte de Attends Cover-Dri.

  • Vi introducerades för Attends Cover-Dri på sjukhuset under förlossningen och fortsatte att köpa det på apoteket till skötbordet när vi kom hem. Det är det bästa hjälpmedel vi har, och vi använder det i spjälsängen, barnvagnen, soffan och på andra ställen som vi lägger bebisarna. Tanken på att rengöra allt utan dessa underlägg får mig att svettas, säger hon.
  • Attends Cover-Dri är också bra att använda på offentliga toaletter när du byter blöjor, det skyddar mot bakterier och smuts, förklarar hon.

Attends rekommenderar att du alltid använder Attends Cover-Dri under lakanet om det används för spädbarn i barnsängar för att undvika att de rullar in i det och fastnar.

Recent Articles