Inkontinens efter födsel är vanligare än man tror

Inkontinens efter födsel – vanligare än du tror!

Esther, 38 år

Efter min yngsta dotters födelse fortsatte jag att drabbas av ofrivilligt urinläckage då och då. Ibland bara några droppar när jag nös plötsligt, men andra tillfällen insåg jag att jag behövde kissa alldeles för sent. Omedvetet började jag dricka mindre och mindre, tills läkaren påpekade för mig att detta skapar ännu flera problem med din inkontinens.

På läkares råd började jag göra bäckenbottenövningar och även om det blivit mycket bättre nu, måste jag fortfarande använda inkontinensskydd för att förhindra olyckor. Attends Soft är så smidiga att använda både på dagen och under natten.

Till en början tänkte jag att jag lika gärna kunde ta en pappershandduk, men skillnaden är enorm. Jag skulle starkt rekommendera att använda ett inkontinensskydd snarare än en pappershandduk! Jag har upptäckt att när jag väl började använda rätt produkt så märker jag ibland inte ens de små läckage eftersom produkten direkt absorberar läckaget.

Jag lever ett hektiskt liv med mina tonåringar och älskar att promenera och bada. Jag är så glad att jag fick veta om Attends och jag kan fortsätta göra allt vi älskar som familj. Jag önskar bara att jag hade fått veta mer om Attends tidigare. Det skulle ha sparat mig från mycket frustration och våta jeans!

Recent Articles