Möt vår nya och ännu bättre Attends Pull-Ons

Möt vår nya och ännu bättre Attends Pull-Ons  

Mjuka och diskreta engångsbyxor med en kroppsnära passform och känslan av riktiga underkläder.

Vi är stolta över att presentera vår nya Attends Pull-Ons-serie med flera nya och nu ännu bättre egenskaper. Förbättrad passform, diskretion och komfort är bara några av alla de nyheter som du kommer att märka.

Diskretion

Vi vet att användare av våra produkter uppskattar diskretion. Det är därför våra Attends Pull-Ons bekvämt anpassar sig efter din kropp med en heltäckande elastisk över hela skyddet för en förbättrad passform och ökad läckagesäkerhet. Attends Pull-Ons är följsamma och diskreta. Detta gör dem mindre märkbara – även under åtsittande kläder.

Komfort

Utsidan av textilliknande material är nu 100 % andningsbar för förbättrad komfort. Attends Pull-Ons har Ultrasonic bonding-teknologi där alla elastiska trådar vävs samman med ultraljud, utan lim, vilket ger ökad mjukhet och en mer följsam passform. De absorberande Attends Pull-Ons byxorna är praktiska och hudvänliga – Så du kan ha ett aktivt liv med känslan av trygghet.

Nytt förpackningsutseende

Det första du kommer att lägga märke till är den uppdaterade designen på Attends Pull-Ons förpackningar. Tidigare röda är nu blå med en tydlig yta på framsidan med information där du enkelt kan se absorptionsnivån med droppar, storlek, vem produkten passar för och hur många byxor som finns i varje förpackning. Förpackningen består av minst 30% återvunnen plast.

Ny gradering och nytt namn

Vi har även ändrat gradering av namn på de tidigare Attends Pull-Ons 3 och 5. De heter nu Attends Pull-Ons 4 och 6, vilket är ett mer korrekt nummer för en bättre enlighet med faktisk kapacitet och prestanda. Absorptopnskapaciteten är fortfarande samma som tidigare.

Vi är övertygade om att du kommer att uppskatta våra nya Attends Pull-Ons.

Du kan enkelt beställa ett prov här på vår hemsida innan du kontaktar din vårdcentral och distriktssköterska.

Missa inte vår film om när vi presenterar nya Pull-Ons

Recent Articles