Inkontinens och män – bryt tabut

Viktigt att bryta tabun om inkontinens, särskilt ibland män!

Mikael, 61 år gammel

Jag har haft problem med urinblåsan i några år nu. Jag blir helt plötsligt kissnödig och hinner oftast inte till toaletten i tid.

Innan jag använde Attends produkter, Attends for Men, höll jag alltid koll på vart den närmaste toalett fanns. Nu behöver jag inte vara orolig att jag ska kissa på mig offentligt igen.

Jag tycker att det är viktigt att bryta tabun om inkontinens, särskilt ibland män. En gång hade jag en olycka på kontoret och jag satt i minuter som förstelnad i min stol, fylld av skam. Till slut berättade jag för dem vad som hade inträffat och till min förvåning reagerade alla fantastiskt. Det var som en isbrytare, vilket gav mina kollegor modet att ta upp sina egna problem. Du är inte så ensam som du tror.

Recent Articles