Allt-i-ett, kardborre/tejpfixering

Adjustable 10 Medium

Artikelnummer:
206454
Attends Adjustable 10 ingår i en serie allt-i-ett skydd framtaget för att hantera tung urin- och/eller avföringsinkontinens.
Grad av inkontinens
Tung
Absorptionsnivå
10
Storlek
M
L
Package Type Name
Case

Inte vad du letar efter?

Hitta rätt produkt >

Slip Adjustable Se

Kvinna/Man

Storlek Midje-/höftmått
M 80-110 cm
L 100-140 cm

 

Attends Adjustable är en serie absorberande allt-i-ett skydd med kardborre/tejp utformade för att hantera tung urin- och/eller avföringsinkontinens. Serien har andningsbar textilliknande utsida för ökad komfort och diskretion samt möjlighet till att fixera och återförsluta kardborren var som helst på produktens främre del. Mjuka, breda och elastiska sidoband för en personlig och optimal passform. Skydden har en superabsorberande kärna för ökad läckagesäkerhet, torrhet och minskad otrevlig lukt. Det är viktigt att välja rätt absorptionsnivå och storlek. Mät därför höft och midja och åtgå från det större måttet för att välja rätt storlek av skyddet. Därefter väljer man absorptionsnivå. Våtindikatorn visar när skyddet rekommenderas att bytas.
  • Allt-i-ett skydd med kardborre/tejp utformade f ör att hantera tung urin-/avf öringsinkontinens.
  • Mjuka, breda och elastiska sidoband som kan justeras f ör individuell passform.
  • Superabsorberande kärna f ör ökad läckagesäkerhet, torrhet och minskad otrevlig lukt.
Skyddet passar både män och kvinnor med liten till ingen kontroll över blåsa och/eller tarm.
FEATURES
  • Andningsbart textilliknande spärrskikt ger ökad komfort, diskretion och god hudvård.
  • Information om skyddets storlek och absorptionsnivå finns tryckt tillsammans med våtindikatorn för enkel hantering av skydden på vårdhem och avdelningar.
  • Mjuka, breda och elastiska sidoband som kan justeras vilket ger en personlig passform för optimal läckagesäkerhet, komfort och diskretion.
  • Återförslutningsbar kardborre/ tejp som kan placeras var som helst på produktens främre del. Den kan öppnas, stängas och justeras för en optimal passform.
  • Superabsorberande kärna med spridningsskikt för ökad läckagesäkerhet, torrhet och minskad lukt.
  • Läckagebarriärer reducerar risken för läckage.
  • Benelastik för optimal passform.

Produktpresentation

Produktens teknologier och dess fördelar

Active Zone
Active Zone

Active Zone

Active Zone är området centrerat i mittenav skyddet där det erbjuds som högst absorption där det verkligen behövs. Hög absorption ger torrhet och ökad läckagesäkerhet för användaren. Active Zone innehåller en relativt hög procent av råmaterialet Fluff och SAP i jämförelse med skyddets kanter (fram -och baktill) Det är allmänt accepterat att en urintömning oftast sker på en punkt centrerat mitt på skyddet vilket är anledningen till att det krävs en högre absorption och inkapsling av urinen just i detta område.

Quick-Dry

Quick-Dry

Quick-Dry är det spridningsskikt som är placerat direkt under ytskiktet där urinen först når skyddet. Det leder snabbt bort urinen från ytan och ner i skyddets kärna och förhindrar samtidigt återvätning.

Quick-Dry
100% Andningsbar
100% Andningsbar

100% Andningsbar

Det andningsbara materialet gör det möjligt för huden att andas, vilket bidrar till en ökad komfort och god hudhälsa.

Odour Protection

Odour Protection

Superabsorbenter är en del av materialet i skyddets kärna som kapslar in urinen och därmed bort från ytan och huden. Ju mer effektivt urinen stängs in i skyddet, desto mindre risk för läckage och att det bildas ammoniak. Ammoniak bildas när urin kommer i kontakt med syre och orsakar en otrevlig lukt. Attends produkter innehåller inga parfymer eller andra tillsatser för att dölja lukt.

Odour Protection
pH Värde
pH Värde

pH Värde

Kärnteknologin med de spiralformade fibrerna i spridningsskiktet hjälper till att garantera ett lågt pH värde likt hudens naturliga pH. Detta hjälper till att skydda huden och bidra till god hudhälsa. Ett lågt pH värde hjälper till att minska tillväxten av oönskade bakterier som orsakar obehaglig lukt och kan vara skadligt för hudens hälsa.

proderm

proderm

Hudvänlig produkt Dermatologiskt testad och godkänd av ProDERM - institutet för dermatologisk forskning.

proderm

Det här säger våra kunder

Läs synpunkter och tips från användare
av våra produkter i vardagen