Christian har urin- och avföringsinkontinens

Jag visste inte att inkontinens kunde betyda både urin och avföringsläckage

Christian, 54 år

 

Jag insåg inte att inkontinens kan innebära både urin och avföring så jag blev helt förtvivlad när jag fick reda på att jag var ”dubbel-inkontinent”. Det var skrämmande och med hamnade jag i en depression som slutade med att jag fick gå i terapi för att behandla. Jag tappade kontakten med vänner och kollegor och blev en enstöring. Jag ville inte prata med någon och skämdes av tanken på att någon skulle få reda på mina problem.

 

Vilken typ av stöd gav Attends mig?

När jag kontaktade Attends visste jag inte vad jag kunde förvänta mig, men de gav mig precis den hjälp jag behövde. De gav mig råd om var jag kan hitta professionell hjälp och erbjöd mig olika produkter för att försöka hjälpa mig att hantera min inkontinens. Det var fantastiskt att jag själv kunde prova produkterna och själv kunde se hur pålitliga och bekväma de är.

 

Med ett vänligt bemötande och råd via telefon för att hjälpa mig att förstå lite mer om inkontinens, tips och trix om hur jag kunde hanterar det, hjälp med att hitta den bästa produkten som passar mina personliga behov - gjorde Attends mitt liv så mycket lättare! De erbjöd mig också material som jag kunde läsa både online och offline för att lättare kunna förstå mer om inkontinens.

 

- Attends produkter har förändrat mitt liv till det bättre! Nu är jag inte rädd för att gå ut. Jag är inte rädd för att umgås. Jag kan till och med jobba nu. Genom detta kontinuerliga stöd från Attends har jag fått tillbaka mitt liv. Tack!

Recent Articles