Kroppsformade skydd

Contours Regular 4

Artikelnummer:
203507
Attends Contours Regular 4 ingår i en serie anatomiskt utformade skydd framtagna för att hantera medel urin -/avföringsinkontinens. Passar bra till människor som önskar ett medelstort skydd dag som natt och som upplever läckage i form av större skvättar/mängder urin.
Grad av inkontinens
Medel
Tung
Absorptionsnivå
4
5
6
7
8
9
10
Package Type Name
Case

Inte vad du letar efter?

Hitta rätt produkt >

Attends Contours Regular 4 ingår i en serie anatomiskt utformade skydd framtagna för att hantera medel urin -/avföringsinkontinens. Serien har plastat spärrskikt samt fästytor som möjliggör att produkterna kan användas tillsammans med tätt åtsittande underkläder alternativt fixeringsbyxor för extra diskretion och komfort. Används tillsammans med Attends fixeringsbyxor för optimal passform. Skydden har en superabsorberande kärna för ökad läckagesäkerhet, torrhet och minskad otrevlig lukt. Våtindikatorn visar när skyddet rekommenderas att bytas. Passar bra till användare som önskar ett medelstort skydd dag som natt och som upplever läckage i form av större skvättar/mängder urin.
  • Absorptionsnivå är tryckt på baksidan av produkten i en lättläst blå färg.
  • Fixeringstejp gör att skydden kan bäras med tätt åtsittande underkläder.
  • Dermatologiskt testad och godkänd av proderm-institutet för dermatologisk forskning.
  • Oeko-Tex-märkningen säkerställer att produkterna är ofarliga för människors hälsa.
  • Certifierad med det erkända Svanenmärket.
FEATURES
  • Superabsorberande kärna med spridningsskikt för ökad läckagesäkerhet, torrhet och minskad lukt.
  • Vattentät baksida förhindrar genomvätning.
  • Odour Protection minskar risken för lukt.

Produktpresentation

Produktens teknologier och dess fördelar

Quick-Dry
Quick-Dry

Quick-Dry

Quick-Dry är det spridningsskikt som är placerat direkt under ytskiktet där urinen först når skyddet. Det leder snabbt bort urinen från ytan och ner i skyddets kärna och förhindrar samtidigt återvätning.

Odour Protection

Odour Protection

Superabsorbenter är en del av materialet i skyddets kärna som kapslar in urinen och därmed bort från ytan och huden. Ju mer effektivt urinen stängs in i skyddet, desto mindre risk för läckage och att det bildas ammoniak. Ammoniak bildas när urin kommer i kontakt med syre och orsakar en otrevlig lukt. Attends produkter innehåller inga parfymer eller andra tillsatser för att dölja lukt.

Odour Protection
pH Värde
pH Värde

pH Värde

Kärnteknologin med de spiralformade fibrerna i spridningsskiktet hjälper till att garantera ett lågt pH värde likt hudens naturliga pH. Detta hjälper till att skydda huden och bidra till god hudhälsa. Ett lågt pH värde hjälper till att minska tillväxten av oönskade bakterier som orsakar obehaglig lukt och kan vara skadligt för hudens hälsa.

proderm

proderm

Hudvänlig produkt Dermatologiskt testad och godkänd av ProDERM - institutet för dermatologisk forskning.

proderm

Det här säger våra kunder

Läs synpunkter och tips från användare
av våra produkter i vardagen