Attends - experter på inkontinens

Vi har stor kunskap om inkontinens

Vi på Attends är experter på att tillhandahålla lösningar inom inkontinensvård, allt för att människor ska känna sig trygga och få möjligheten att leva sina liv som vanligt. Allt vi gör, gör vi för personen. Vårt arbete går ut på att möta känslor och praktiska behov hos de personer som drabbas av inkontinens. Genom att göra detta på ett sakkunnigt och lättillgängligt sätt hjälper vi användarna att övervinna de negativa aspekterna av sitt tillstånd, de återfår trygghet och får en positiv känsla av att få tillbaka sina liv.

 

Vi har tillverkat inkontinensprodukter för personer med blåsdysfunktion och inkontinens i mer än 40 år. Vårt breda utbud sträcker sig från diskreta skydd för kvinnor, specifika skydd för män, skydd som efterliknar underkläder och andra effektiva och högkvalitativa produkter för alla nivåer av inkontinens. Vi vet hur viktigt det är att känna sig trygg och bekväm i vardagen, därför kan du alltid lita på oss och vårt beprövade Attendssortiment. Vi finns här för dig. Vi investerar kontinuerligt i forskning och ny teknik för att utforma nya och förbättrade produkter för att uppfylla användarnas och vårdpersonalens behov. Vår huvudsakliga tillverkningsanläggning är placerad i småländska Aneby, Sverige. Attends är en del av Attindas Hygiene Partners.

 

Vårt fokus är att leverera produkter som ger optimal hudtorrhet, skydd mot läckage, diskretion och komfort för användaren med hjälp av kärnteknologin som fokuserar på en hög absorption där det verkligen behövs, i den centrala delen av skyddet. Detta gör att urinen absorberas snabbt och förhindrar vätskan från att återväta huden och på så vis hålla huden torr.

 

Våra produkter är godkända och testade gällande hudhälsa av proDerm, Institutiet för Dermatologisk Forskning i Hamburg, Tyskland, vilket visar att produkterna är hudvänliga. Som ett resultat av detta får vi använda proDERMs stämpel på våra produkter.

 

Attends produktsortiment har ett lättanvänt nummersystem som är utformat för att hantera alla nivåer och typer av inkontinens. Produkterna är numrerade från 0 till 10, där 0 är den lägsta och 10 den högsta absorptionsnivån. Inom numreringssystemet finns det olika produktkategorier, t.ex. kroppsformade skydd, byxskydd, tejpskydd och bältesskydd.

Recent Articles